Werduma by v Moskvě mohl nahradit Mark Hunt

Fabricio Werdum je kvůli pozitivnímu testu a podezření od USADA ze hry. UFC pro svůj debut na ruské půdě muselo tedy okamžitě začít hledat náhradu, lístky jdou totiž do prodeje už příští týden a bez hlavního taháku se prodává těžko.

Podle Ariela Helwaniho už náhradního soupeře pro Alexeje Oleinika našli. Oficiální to sice ještě není, ale vypadá to nadějně. Měl by jim být legendární Mark Hunt, jehož jméno je známo po celém světě a do Ruska by mohl dotáhnout ještě více fanoušků než právě Werdum.

Oleinik (56-11) má za sebou překvapivé ukončení v prvním kole nad favorizovaným ‚Juniorem‘ Albinim. K ukončení použil jeho oblíbený ‚Ezekiel Choke‘, kterým třeba ukončil i českého Viktora Peštu.

Hunt (13-12-1) v posledních třech zápasech ukořistil pouze jedinou výhru (Derrick Lewis). Naposledy podlehl neúprosnému válení od Curtise Blaydese.

UFC Fight Night Moskva se uskuteční 15. září. Jak už bylo avizováno, jedná se bohužel pouze o Fight Night a proto se těch největších hvězd nedočkáme. Oleinik není zrovna terno i když se samozřejmě jedná o zkušeného veterána.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here