Když do UFC vstupoval, očekávalo se od něj hodně, ale Will Brooks to nedokázal potvrdit a po 3 porážkách v řadě ho společnost nyní propustila.

V roce 2016 to přitom všechno vypadalo dokonale. Brooks podepisuje kontrakt s UFC poté, co si udělal dobrou kariéru v Bellatoru, stal se šampionem v lehké váze a měl bilanci 17:1. Ve svém novém působišti také odstartoval vítězně, ale následovaly 3 prohry a ještě navíc před limitem.

„Neodvedl jsem práci, jaká se ode mě očekávala a stejně jako v každé jiné práci, jsem byl oprávněn propuštěn. Bohužel jsem v UFC nepředváděl dobré výkony a nedosáhl jsem cíle, který jsem si vytyčil. Ničeho nelituju, chtěl jsem využít příležitosti a nevyšlo to. Bojovník ve mně je hodně zklamaný sám ze sebe, že jsem si to nechat utéct. Kapitola UFC je pro tuto chvíli uzavřená.“

Brooks však dlouho nelenil a okamžitě oznámil, že podepsal smlouvu s Professional Fighters League (PFL), která plánuje pořádat turnaj s dotací 1 milionu dolarů.

„Neskutečně se těším, že můžu být součástí PFL a jejího znovuzrození. Načasování je perfektní, protože já sám se nacházím v procesu znovuzrození. Jako vždy se budu snažit reprezentovat společnost co nejprofesionálněji. Těším se, že budu klíčovou součástí rozvoje PFL v tomto sportu.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here