XFN – JURÁČEK VYZVE NAKONEC ITALA PEDERSOLIHO

Jak jsme již informovali, tak Martina Jindrová se zranila, ale na její místo naskočil pro fanoušky MMA přeci jen ještě možná zajímavější zápas.

Juráček patřil mezi českou amatérskou špičku a jako první začal vozit zajímavé umístění ze světových soutěží. Mezi profesionály má bilanci 3-1 a nyní se vrací z tvrdého polského kempu, kde si možná poprvé v životě vyzkoušel již opravdu světovou úroveň, když se připravoval například se šampiónem KSW ve váze do 70kg Gamrotem, který o víkendu obhájil svůj titul na KSW 35.

Juráček nyní tedy nastoupí do pátého profi zápasu a soupeř to nebude věru lehký. Ital Carlo Pedersoli (4-1). Své vítězství Pedersoli zíkal zatím nad italskými soupeři, kteří měli podobný rekord jako on sám. Při svém prvním zahraničním měření sil prohrál s japoncem Okanou.

Pedersoli má na svém kontě 2 ko a 1 submisi a postavou by měl mít převahu lehce domácí borec, který je zvyklý na weltr a navíc měří pár centimetrů navíc. Můžeme čekat možná spíše postojářský souboj, neb oba mají základ v boxu, ale hlavně ital bude v tomto nevyzpytatelný. Pro Juráčka je zápas velmi důležitý, neb se mezi profesionály vrátí po roce a pro svou kariéru porážku rozhodně nepotřebuje. Ovšem to samé platí i pro Itala.

Další velký zápas na turnaji čeká Muradova s Rafaelem Silvou a uvidíte i souboj Králů aneb Gorila vs Malach.

Celý večer se odehraje 12.6. v hale na Podvinném Mlýně a bude doprovázen zápasy o amatérské šampióny MMA ČR. Znamená to tedy, že by jste si neměli nechat ujít vlastně hned dvě velmi zajímavé akce v jednom!

p.s. souboj s Borárošem nakonec nedopadl a za mylnou informaci se omlouvám!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here