Aktuální MMA comebacky, které byste asi nečekali

Sportovní svět miluje comebacky a MMA není žádnou výjimkou. Ostřílení zápasníci, kteří se po ukončení kariéry nemohou tak snadno rozloučit s předzápasovou přípravu, tvrdými tréninky, velkým odříkáním a burácejícím davem se rádi vrací mezi osm stěn, aby se znovu přesvědčili o tom, zda nebyl jejich odchod přeci jen unáhlený.

crocop

Mirko Cro Cop Filipovič je po svém odchodu z UFC v roce 2011 sice stále aktivním zápasníkem, ale za poslední čtyři roky měl v MMA jenom čtyři zápasy a dva z nich se stejným soupeřem. Satoshi Ishiiho porazil v Japonsku hned dvakrát, přičemž jejich poslední zápas proběhl v prosinci 2014. V K-1 byl Cro Cop o poznání aktivnější. Od odchodu z UFC stihnul 8 zápasů v K-1, z nichž prohrál jediný a získal i titul šampióna K-1.

Letošní rok by se pro čtyřicetiletého Cro Copa mohl stát zlomový, alespoň co se ultimátních zápasů týče. Podle všech informací se totiž Cro Cop vrací do UFC! Mělo by být jen otázkou času, než to největší světová MMA organizace oficiálně oznámí. Co se jeho potencionálního soupeře týče, bylo by z čeho vybírat – Nelson, Nogueira, Arlovski a mnozí další by mohli připadat v úvahu. Legenda organizace PRIDE se tak znovu podívá do UFC, ligy mistrů MMA.

Dalším „navrátilcem“ do oktagonové klece je i další čtyřicátník Kevin Fergusson, známý také jako Kimbo Slice. Pouliční bitkař, který to dotáhl až do UFC (ve které měl celkem 3 zápasy, ve kterých svým výkonem zrovna neoslnil) se po celkem rychlém a nekompromisním vyhazovu podíval do světa boxu, kde se mu už dařilo o poznání lépe. Ze sedmi zápasů všechny vyhrál, šest z nich dokonce KO. O čtyřicetiletého Kimba projevila zájem organizace Bellator, která s ním již podepsala smlouvu na několik zápasů.

Kimbo+Slice+UFC+113+Machida+v+Shogun+2+X3KCLHqRcDal

Slice se k celé věci vyjádřil: „Ani nevím, kdo je v Bellatoru teď v těžké váze, ale sakra, to je jedno. Jsem hladovej.“

Na otázku, zda by si chtěl střihnout odvetu se Sethem Petruzellim, který mu uštědřil tvrdé KO v organizaci Elite XC, odpověděl následovně: „Rozhodně bych byl moc rád. Rozhodně mu něco dlužím!“

Takže Mirko Cro Cop a Kimbo Slice se vrací, na druhou stranu svoji dlouhou kariéru ukončil Cung Le a už nějakou dobu se štěbetá o návratu Brocka Lesnara. Rok 2015 přinesl hned zkraje hodně překvapení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here