Anthony Smith: McGregor je outsider a to ho požírá zaživa

Anthony Smith sa vyjadril na adresu írskeho zápasníka Conora McGregora. Podľa neho sa The Notorious čoraz viac dištancuje svojimi vyjadreniami od ostatných fighterov.

Bývalý šampión v pérovej a ľahkej váhe sa aktuálne zotavuje zo zlomeniny nohy, ktorú utrpel v zápase s Dustinom Poirierom. To mu však nezabránilo, aby sa slovne oprel do ostatných bojovníkov prostredníctvom sociálnych sietí.

McGregor nedávno zverejnil video, ktoré neskôr vymazal. V ňom však spochybňoval Smitha a Belala Muhammada. Jeho reakcia prišla pravdepodobne po tom, ako Muhammad povedal, že Holloway bol prvým mužom, ktorý dokázal poraziť Alda. Tým však bol práve Ír.

,,Toto je druhýkrát, čo na mňa Conor prišiel. Nie je to moja chyba a je mi jedno, čo si o mne myslí, ale nechápem, prečo na mňa mieril. Ale keď o tom rozmýšľam, možno viem. Bol veľmi, veľmi úspešný. Zarobil viac peňazí ako mohol minúť. Urobil skutočné, akoby generačné bohatstvo. Deti jeho detí budú vďaka tomu, čo dosiahol, finančne v poriadku. To, čo nemôže vrátiť späť je, že už nikdy nebude jedným z nás. To ho privádza do šialenstva. Zvykol byť jedným z nás,“ uviedol Smith v SiriusXM’s Fight Nation.

,,Zistil som, že sedím za stolom a rozmýšľam, či Conorovi chýba pocit byť v telocvični a byť jedným z chlapcov. Pretože sa odcudzil od všetkých. Trochu som okolo neho bol aj ja, hoci ho nepoznám. Potom sa akosi zapredal a začal strieľať do ľudí. Za všetky tie peniaze tak trochu zapredal svoju dušu. Ak to chce robiť, potom je to v poriadku,“ pokračoval Smith.

,,Niekedy si myslím, že to nie je o nenávisti k ostatným, ale o tom, že sa chce dostať do titulku. Zožiera ho zaživa, že už nebude jedným z nás. Nikdy nezapadne do našej skupiny. A to nie je preto, že by sme ho vyhodili a nechceli. Práve naopak. Chceli sme, aby Conor bol jedným z nás. On nás však všetkých odcudzil a teraz chce ísť späť. My ho nepustíme, pretože nasral každého z nás. Sú to jeho komentáre. Chce, aby si celý svet myslel, že on je skvelý chlap a my sme tí zlí. Avšak, v realite je len outsider,“ zakončil svoje rozprávanie Lionheart.

FOTO: Instagram: IG Anthony Smith