Apollo promluvil o zápase s Kozmou: „Chci ten pás, tak pojďme do toho!“

Brazilský zápasník Leandro „Apollo“ Silva si včera připsal již druhé cenné vítězství v organizaci OKTAGON MMA. V hlavním předzápase večera turnaje OKTAGON 21 dokázal vyzrát na Francouze Alexe Lohorého, kterého porazil jasně na body. Silvovi se tak zřejmě otevírají dveře k titulovému souboji s Kozmou. Jaký má pro českého šampiona vzkaz?

Nejprve doslova vyřídil obávaného Roberta Bryczeka, a poté v zápase, který byl na poslední chvíli, zvítězil dominantním výkonem nad Alexem Lohorém. Apollo Silva už od začátku prahne po titulu welterové váhy, ke kterému se díky jeho posledním výkonům značně přiblížil a je tedy dost možné, že se jeho vytoužený zápas se současným držitelem pásu Davidem Kozmou v brzké době uskuteční.

„Kozma je skvělý zápasník,“ řekl Silva na tiskové konferenci po turnaji OKTAGON 21. „Je šampion a má opasek, po kterým velmi toužím. Zápas s ním si rozhodně zasloužím, jsem totiž na prvním místě žebříčku welterové váhy. Ideální termín by pro mě byl někdy v dubnu. Všichni fanoušci z Česka a Slovenska si ten zápas zaslouží, tak pojďme do toho! Tento souboj totiž bude famózní a celá ta show půjde na mou stranu. Tak pojď do toho Kozmo!“