Apollo Silva má problémy se shazováním! „Není to profesionální,“ říká Lohoré. Co dalšího si oba řekli?

Hlavní předzápas turnaje OKTAGON 21 mezi Leandrem Silvou a Alexem Lohorém už nyní strhává obrovskou pozornost. Při dnešním ranním vážením si totiž oba dva zahraniční bojovníci vyměnili několik slov, což dokazuje, že jejich vzájemný střet bude velmi osobní a zítra se jistě můžeme těšit na pořádnou válku.

Tento souboj byl domluven ve váze do osmdesáti kilogramů, v tzv. catchweight. Nejprve se postavil na váhu francouzský bojovník „Da Killa Kid“, který navážil přesně požadovanou váhu. Brazilec „Apollo“ Silva však s velkým překvapením převážil o téměř tři kilogramy. Na to samozřejmě Alex Lohoré ihned při staredownu pohotově zareagoval.

„Není to profesionální kámo,“ řekl Lohoré směrem k Silvovi. „Domluvená váha přeci byla osmdesát kilo, ne? Jak je možné, že si převážil o tři kilogramy? Buď profesionální, jako jsem já. Zítra ti ukážu, co znamená být profíkem,“ dodal Lohoré.

Apollo Silva má aktuálně hodinu na to, aby požadovaný váhový limit splnil a nepřišel tak o značnou část svých peněz za zápas. Brazilec poukazoval na velmi náročné cestování, které mu shazování váhy údajně velmi zkomplikovalo. Svému soupeři ale slíbil, že přebytečná kila shodí a vše bude v pořádku.

„Beru to jako projev neúcty vůči mně,“ řekl Lohoré. Já jsem měl taky náročné cestování z Londýna a musel jsem zhubnout pět kilo. To, co říká, jsou pouze výmluvy a zítra ho ukončím.“

Na závěr si oba bojovníci sice podali ruce, ale už teď je jasné, že v tomto souboji půjde o hodně. Lohoré dokonce nabídl Silvovi, že mu společně s jeho týmem pomůžou přebytečná kila shodit. Uvidíme tedy, jak si brazilský zápasník s váhou poradí.