„Ať si to nejprve rozdá s Peštou a pak na něj počkám v těžké váze,“ reaguje Buday na Vémolovu výzvu

Martin Buday s velkým klidem odpovídá na opakující se výzvu od Karlose Vémoly a zároveň českému borci dává ultimátum. 

Karlos Vémola se nedávno nechal slyšet, že je schopen porazit naprosto kohokoliv, aby se přiblížil k vytoužené odvetě s Attilou Véghem. Dokonce projevil zájem i o slovenského obra, trénujícího pod křídly Attily, Martina Budaye, který však na Terminátorovu výzvu pohotově zareagoval.

„Po jeho vyhraném zápase mě začal vyzývat, z čehož jsem byl velmi překvapený. Nevím, o co mu jde, ale asi si chce zase zvýšit ego. Myslím si, že by si to nejprve měl rozdat s Viktorem Peštou v polotěžké váze. Tam, když ukáže, že na to má, tak ať jde do těžké divize, kde na něj budu čekat,“ odpovídá Buday Vémolovi v pořadu Cesta na OKTAGON 25.

I přesto, že se o zápase Vémola vs. Buday v poslední době poměrně intenzivně mluví, tak se nezdá, že bychom se ho mohli v blízké budoucnosti dočkat. Oba totiž mají domluvené titulové zápasy ve svých divizích. Martina Budaye čeká už tuto sobotu na OKTAGONU 25 titulová bitva s Kamilem Mindou a Karlos Vémola bude o pás šampiona střední váhy bojovat proti Marcinu Naruszczkovi, avšak tento zápas zatím nemá oficiální termín.

Pakliže bude Bady ve svém nadcházejícím souboji úspěšný, čeká ho na podzim tohoto roku cesta do Ameriky, kde bude v rámci prestižní série Dana White’s Contender Series bojovat o cenný kontrakt s UFC, čímž se potenciální zápas s Vémolou stane vysoce nepravděpodobným.