Baba Jaga se postaví Norskému Vikingovi! Risk a nebo dokonalá příležitost?

Václav Mikulášek nastoupí po půlroční pauze znovu do klece a žádnou lehkou výzvu si rozhodně nevybral. Na OKTAGONU 23 jej čeká Thomas Robertsen, který nedávno pořádně zatopil i Karlosu Vémolovi.

Bohumínský rodák Vašek Mikulášek se posledně představil v ostře sledované bitvě s Terminátorem, proti kterému ovšem nedokázal předvést žádné své zbraně a prohrál už na začátku prvního kola na škrcení.

Baba Jaga však nyní hlásí velký návrat, přičemž chce ukázat, že má patřičné dovednosti a zkušenosti na to, aby se dokázal rovnat velkým soupeřům. Už 1. května se totiž střetne s nebezpečným norským bijcem Thomasem Robertsenem, proti kterému hodlá otestovat nejen svou odolnost, ale hlavně se touží pořádně odrazit od nepříjemné poslední porážky.

Robertsen je prototypem tvrdého bojovníka, který se v zápasech bije až do samotného konce. Jednatřicetiletý Nor dominuje především na zemi, kde utáhnul čtyři soupeře. Cizí mu ovšem není ani postoj, ve kterém dokáže vyvíjet velmi nepříjemný tlak a zasypávat své protivníky sériemi tvrdých úderů, což poznal i Karlos Vémola.

Mnozí říkají, že si Mikulášek vybral snad toho nejhoršího možného soupeře pro úspěšný návrat na vítěznou vlnu a statisticky je obrovským outsiderem. Václav si ale na Robertsena pevně věří, a dokonce proti němu hodlá předvést lepší výkon než Vémola.

„Chtěl bych si dát zápas s Robertsenem, kterému se skoro podařilo vypnout Vémolu,“ řekl Mikulášek ve svém nedávném živém vysílání. „Chtěl bych tím dokázat, že bych Robertsena třeba dokázal ukončit dřív nebo ten zápas udělám lepší. Chci se přesvědčit, že na to mám.“

Pro Mikuláška by případné vítězství nad Norem znamenalo získání velmi cenného skalpu a pakliže by se mu povedlo Robertsena dokonce ukončit, získal by si od domácích fanoušků zpět svůj respekt. Lehké to ovšem mít nebude.

Podaří se Václavu Mikuláškovi šokovat československou scénu a nebo utrpí bolestivou porážku?