Blaydes se vyjádřil k drtivé porážce: Někdy jste kladivo a jindy zase hřebík

Třicetiletý bojovník Blaydes utrpěl minulou sobotu velmi nepříjemnou porážku, když schytal od Derricka Lewise brutální zvedák, který ho poslal do říše snů. I přes tuto devastující prohru však zůstává Curtis Blaydes i nadále pozitivní a motivovaný.

Poslední zápas měl Blaydes skvěle rozjetý a zdálo se, že má zápas od první vteřiny v kapse. Ve druhém kole ale od Lewise přišel devastující zvedák, který Curtise nelítostně srazil k zemi a bylo hotovo. Jak reaguje na tuto krutou porážku?

„Někdy jste zkrátka kladivo a jindy zase hřebík,“ reagoval Blaydes na svou prohru. „V tomto sportu existuje velmi tenká hranice mezi dobrým výkonem a malou chybou, kterou jsem já nakonec bohužel udělal a stálo mě to vítězství. Respekt pro Derricka, pokračuji dál se vztyčenou hlavou.“

Blaydes byl na vlně čtyř vítězství v řadě a měl tak skvěle našlápnuto k titulovému zápasu. Šťastnou sérii mu ale přerušil „The Black Beast“, který v poslední době ukazuje fantastickou formu a je tedy možné, že se k titulové šanci může v blízké budoucnosti probojovat právě on.