BLEDÁ PŘED PROFESIONÁLNÍ PREMIÉROU: STRAŠNĚ SE TĚŠÍM!

Mladý objev projektu Underground Terezu Bledou čeká poslední záříjovou sobotu premiérový zápas mezi profesionálkami. V Brně na OKTAGONU 16 vyzve zkušenou Francouzku Marie Loiseau.

“Čeká mě rozhodně těžší zápas, než ty, které jsem zažila doposud. Už jen proto, že budu delší kola. Jsem ale šťastná, že součástí zápasu bude konečně i boj na zemi. Dám do toho všechno a moc se na to těším,” říká Tereza.

V Reinders gymu trénuje od pondělí do pátku dvakrát i třikrát denně, přes víkend zařazuje aktivní regeneraci.

“Primárně mě připravuje André. Ale v mé přípravě nechybí ani trenér grapplingu Nikita Simanenkov a trenér boxu Michal Zub Novotný. Spáruji hlavně s Pavlou Kladivovou, Magdou Šormovou a Petrou Částkovou, případně s kluky z nižších váhovek.”

Právě Magdalena Šormová přešla po prohraném zápase s Terezou Bledou v českém finále Undergroundu pod křídla trenéra Reinderse. Po dlouhých letech opustila Penta Gym. “Vztah s Magdou máme velmi dobrý. Společně si pomáháme při trénincích a pak se řežeme na sparinzích,” směje se Bledá.

Její soupeřka Marie Loiseau má v nohách spoustu zápasů, mezi profesionálkami v MMA se zatím těší ze skóre 3-0. Nedávno podepsala kontrakt s organizací Ares. “Marie si tak věří, že přijede do Česka a vypráská Terezu Bledou, že dala všanc svou smlouvu s Aresem. Pokud s Terezou prohraje, tak o svůj kontrakt přijde,” prozradil zajímavost promotér Ondřej Novotný.

“Něco o soupeřce víme, ale neměníme kvůli tomu celou přípravu. Spíše jedeme klasickou přípravu a částečně se zaměřujeme na to, co si myslíme, že bude dělat,” prozradila Tereza.

Bude se Tereza Bledá radovat ve své profesionální premiéře? To uvidíte už 26. září v brněnském Bobyhall. Celý turnaj můžete sledovat na PPV.