BLOG: Pátý element #11 České želísko v ohni reality show The Fighter 2!

Máme zde další vydání Pátého elementu a s ním i aktuality ze světa WMMA. Dnes vám přineseme informace o The Fighter 2 pod EFC Africa, MMA reality show, které se zúčastnila i Sandra´´Medojed´´Mašková. Podíváme se, co nás čeká, především na české scéně. A nebudou chybět ani výsledky.

The Fighter 2

 Pod tímto názvem se skrývá reality show podobná TUF, nebo OKTAGON MMA Výzvě. Zde se v Johanesburgu, pod hlavičkou organizace EFC Afrika, utká 10 žen. Během natáčení spolu žijí, trénují a samozřejmě zápasí. Účastnice jsou zajímavé prospektorky muší váhy v MMA. V TF2 byly rozděleny do dvou týmů. Oranžový tým vede a trénuje legendární Garret ‚Soldierboy‘ McLallen a modrý tým vítěz TF1 Brendand ‚Descendent‘ Lesar. Zápasnice byly vybrány z celého světa, i když dominují africká státy. Za Českou republiku jsme také měli své želízko v ohni.

Sandra Mašková udělala svou účastí v TF2 velký krok směrem ke světovému MMA. Vzdala se pohodlí rodinného prostředí a domácího gymu, aby ukázala své kvality světu. Už jen za to jí patří náš obdiv a obdiv českého fanouška WMMA.

Jak si český Medojed poradil se světovou konkurencí se snad brzy dozvíme. Podle informací serveru mma-republic.co.za se bude TF2 vysílat od 26.4.2019, ano dnes. A velké finále proběhne 29.6.2019.

Server také uvádí vysílání nejen v zemích, jako je Camerun, Uganda nebo Angola, ale také na O2 Tv Czech Republic. Tuto informaci se nám zatím nepodařilo potvrdit, ale možná se vážně vysílání i u nás dočkáme a budeme moct Sandru podpořit sledováním její cesty bojovnice.

O Sandře Maškové si řekneme více v dalším díle.

VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Na UFC FN v St,Petersburgu porazila Roxanne Modafferi (23-15/Nevada) téměř domácí oblíbenkyni Antonině Shevchenko (7-1/Kyrgystán), sestru slavnější

Camila Rivarola (2-1-1/Francie), kterou známe z turnajů XFN, zaznamenala na galavečeru 100%Fight 39 svou první porážku proti Karoline Martins (7:2/Brazílie) s tím, že Brazilka převážila více než 3 kila!

Na, pro Čechy velmi slavném, turnaji Rizin 15 podlehla Samantha Jean-Francois (4-6/Francie) soupeřce Rena Kubota (8-2/Japonsko). Justyana Haba (1-1/Polsko) prohrála proti Kana Watanabe (7-0-1/Japonsko). Kanako Murata(9-1/Japonsko) porazila Saray Orozco Rodriguez (3-3/Mexiko).

NADCHÁZEJÍCÍ ZÁPASY

Na domácí scéně si naši pozornost získal dívčí amatérský duel na galavečeru GCF v Ostravě 27.4.. Síly si poměří zkušená zemařka a zápasnice bjj Gabriela Horáková a Lucie Vacová, medailistka z amatérského mistrovství MMA v Bahrajnu.

Pod hlavičkou turnaje UFC FN Florida se o víkendu utká Carla Esparza (13-6/ Kalifornie) s Virna Jadniroba (14:0/Brazílie). Na téže kartě zápasí Angela Hill (8:6/Kalifornie) s Jodie Esqubiel (6:4/Nové Mexico).

Bellator 220 nabídne velmi zajímavý ženský souboj mezi Veta Artega (6:2/Idaho) a nebezpečnou IIima-Lei Macfrlane (9-0/Kalifornie).

Na Cege Warriors 104 zápasí Cory Mckenna (2-1/Anglie) s Fannie Redman (1:0/Švédsko).

Ženskému MMA zdar!