Bratislavu čeká nejlepší čekoslovenská startovka! Na co se těšit? OKTAGON 12

Jen co se rozpustil led, postaví se uprostřed největšího slovenského stánku klec pro bojovníky. Do Bratislavy totiž míří výběr toho nejlepšího, co kdy na československé MMA půdě vzniklo. Vedle domácích hvězd a talentů do akce naskočí také veteráni světových organizací včetně gigantu UFC.

Plejáda toho nejlepšího do Bratislavy přitáhne celkem 24 profesionálních bojovníků a nad 10.000 fanoušků. Nebudou samozřejmě chybět ani hvězdy jako Attila Végh, Pirát Krištofič, Gábor Boráros, Makhmud Muradov či Lajoš Klein.

Hlavní zápas neobstará nikdo jiný než právě Végh, bývalý šampion Bellatoru. V souboji velikánů ho čeká Američan Zwicker. Oba ve své kariéře bojovali na těch největších světových akcích a oba teď čeká úkol zakončit ve vší parádě tu největší československou akci.

Dvě porážky bude chtít konečně zvrátit Pirát Krištofič. Šampionovi druhé série OKTAGON Výzvy se sice zranil původní soupeř, ale fanoušky nezklamal. Jako náhradu přijal nebezpečného Brazilce Andersona Dinize (21-7), který naopak své poslední dva duely vyhrál.

Jednou z nejočekávanějších bitev večera je rozhodně duel Boráros vs. Janka. Oba potřebují vyhrát, oba milují přestřelky v postoji a oba ví, jak potěšit oko diváka. Dokáže se populární slovenský bijec vrátit po nepříjemném zranění zpět na vítěznou vlnu? Český rebel Janka si do Bratislavy totiž jede pro nejzvučnější zářez kariéry.

Životní zápas čeká na Jana Gottvalda. Čelit bude brazilskému ranaři, který prošel i nejslavnější UFC. Obávaný bijec s přezdívkou Frankenstein jde v kleci přes mrtvoly a zajímá ho jediné – ukončit soupeře před limitem. Ze čtrnácti vítězství se mu tohle povedlo hned třináctkrát!

Souboj talentů a slovenského Východu se Západem. To je bitva rozjetého šampiona třetí série OKTAGON Výzvy Ryšavého s rostoucí košickou hvězdou Samuelem Daňkem. Ryšavý se chce přiblížit k vysněné titulové šanci, Daňko zase chce konečně respekt českých a slovenských MMA fanoušků, kteří ho i přes šňůru výher stále podceňují.

Na místo činu, do největší slovenské arény, se vrací také rekordmanka Veronika Rodová. Po ošklivém zranění šokovala doktory rychlostí své rekonvalescence a nyní a je připravena připsat si další vítězství. V Bratislavě ji čeká atraktivní švédská bojovnice Cornelia Holm.

O „našlapanosti“ turnaje svědčí i skutečnost, že hlavním hřebem PRELIMS karty bude elitní a hvězdný Makhmud „Mach“ Muradov. Toho stejně jako Gottvalda čeká veterán UFC. Uda Pereira vyhrál 4 z posledních 5 zápasů a v Bratislavě hodlá zkazit chuť premiéry Muradova v OKTAGONu a šokovat československé publikum.

Na hlavní kartu se nevešel třeba ani navrátilec Lajoš Klein v životním zápase s talentovaným Brazilcem Limou, který dal OKTAGONu a nový zkušenostem přednost před pozvánkou do UFC show.

Fanoušci se pak mohou těšit ještě na atraktivní bojovníky jako Maté Kertesz, Rony Paradeiser či talentovaného Zuzáka a francouzskou krásku Ricignuolo.

Vyprodá OKTAGON MMA největší slovenskou arénu? Na Ticketportal zbývá něco málo přes 1000 lístků. Kdo se nedostane do arény, ten si může celý turnaj vychutnat skrze PPV přenosu na www.oktagon.tv.