Brichtu uvidíme zápasit v RCC! Kdo bude jeho soupeřem?

Talentovaný Leo Brichta má za sebou velmi úspěšný rok 2020, ve kterém dokázal vyhrát tři zápasy a získat dva bonusy za výkon večera. Díky těmto skvělým úspěchům si tak vysloužil angažmá v prestižní ruské organizaci RCC, kde ho už 20. února čeká premiéra proti nebezpečnému ruskému soupeři.

Včera večer přišel server MMA Shorties s informací, že Leo Brichta míří do RCC, kde aktuálně zápasí i jeho týmový kolega David Kozma. Hned při své premiéře změří síly s Vladimirem Palchenkovem (11-2), který od roku 2018 neprohrál, a navíc je na vítězné sérii pěti vítězství v řadě.

Brichta však bude i nadále zápasit pod hlavičkou OKTAGON MMA, se kterou, podle jeho manažera a známého rozhodčího Pavla Touše, má rovněž povolené starty i mimo československou scénu.

„Leo Brichta má podepsaný nový kontrakt s OKTAGONEM,“ okomentoval Pavel Touš. „Naším cílem je titul OKTAGONU. Leo má povolené starty mimo Česko a Slovensko, které se konzultují s OKTAGONEM a vždy platí, že termín zápasu pod OKTAGONEM má přednost před zápasem venku.“

Pro Lea Brichtu to znamená obrovská možnost ukázat se v zahraničí a porovnat své dovednosti s velkými jmény. Aktuálně má za sebou tři vítězství v řadě a je ve skvělé formě. Nechme se tedy překvapit, jak dokáže prorazit už příští měsíc v RCC.