Buchinger, Pudilová a OKTAGON poprvé v zahraničí? „Je to pravděpodobné,“ říká Novotný.

OKTAGON plánuje do konce roku uspořádat ještě tři další velké turnaje, tak jak předestřel na tiskové konferenci začátkem září, a to navzdory všem vládním opatřením, která v Česku a na Slovensku omezují sportovní události.

Poté, co OKTAGON ubránil brněnskou pevnost a pro sedmnáctý číslovaný turnaj získal výjimku od ministerstva, plánuje podle slov promotéra a spolumajitele Ondřeje Novotného s největší pravděpodobností uspořádat příští turnaj v maďarské Budapešti, kde jsou opatření volnější, tudíž by na turnaj mohlo dorazit až dva a půl tisíce diváků.

Tak či tak, fanoušci MMA se mohou těšit na další turnaj už 21. listopadu. A těšit se mohou i na zajímavá jména. Novotný v úterním vysílání pořadu MMA Letem světem prozradil, že vedle již ohlášeného duelu Wittner vs. Pukač a zápasu Lucie Szabové se fanoušci mohou těšit i na velkolepý návrat Lucie Pudilové, první Češky, která zápasila mezi světovou elitou v UFC. Poprvé na půdě OKTAGONU se představí i veterán M1 Global a Cage Warriors Ivan Buchinger.

Zbytek karty pak doplní také maďarští bojovníci, aby byl turnaj co nejatraktivnější pro místní publikum v Budapešti. I když Novotný neuvedl konkrétní jména, fanouškům jistě vyvstanou na mysl maďarští zápasníci Maté Kertész a Csaba Hocz, kteří se v posledních týdnech představili na turnajích OKTAGONU v Brně. Ani jeden z nich ale zatím nebyl potvrzen.

Hlavní kartu turnaje bude v přímém přenosu vysílat televizní stanice O2 TV Sport pro české a JOJ Plus pro slovenské publikum. Předzápasy pak budou dostupné přes PPV.

Na celý pořad MMA Letem světem se můžete podívat zde ve videu.