Bude v OKTAGONU korunován nový král? Přichází Patrik Kincl

OKTAGON 30, ktorý je na programe už 30.decembra 2021 v Prahe, má nový náboj. Zraneného Karlosa Vémolu v titulovom zápase proti Samuelovi Krištofičovi nahrádza Patrik Kincl. Ako sám hovorí, do OKTAGON MMA prichádza nový kráľ.

Promotéri včera oficiálne potvrdili, že zraneného Karlosa Vémolu v zápase proti Samuelovi Krištofičovi nahradí Patrik Kincl. Kincl bol prakticky posledným veľkým menom z Česka a Slovenska, ktoré sa v OKTAGON MMA nepredstavilo.

„Nový soupeř je možná ještě kvalitnější než Karlos. Ale já jsem už teď ve formě, v jaké jsem nikdy nebyl,“ reagoval na zmenu súpera Samuel Krištofič, ktorého slová priniesol OKTAGON MMA na Instagrame. Jeho ciele ostávajú rovnaké, chce súpera poraziť a stať sa právoplatným šampiónom strednej váhy OKTAGON MMA.

„Získat titul od Piráta pro mě znamená několik věcí. Cenný skalp, ukázat se českým fanouškům, kteří mě neznají, a Karlose Vémolu dostat do kouta. V OKTAGONU je nový král!“ povedal Patrik Kincl včera počas turnaja OKTAGON PRIME 4 v Pardubiciach, kde bol oficiálne potvrdený.

Photo credits: OKTAGON MMA, IG