„Budu dělat to, co umím nejlépe, bít lidi,“ hlásí Václav Mikulášek

Baba Jaga má před sebou nelehkou výzvu v podobě norského policisty Thomase Robertsena, proti kterému chce otestovat své dovednosti a zjistit, zda se může vyrovnat předním evropským jménům. Jaký průběh zápasu Mikulášek očekává?

Václava Mikuláška a Thomase Robertsena spojuje jedno jméno, a to Karlos Vémola, se kterým oba prohráli svůj poslední zápas. Teď dojde k jejich vzájemnému střetu, kdy si bohumínský rebel o norského bojovníka napřímo řekl, čímž hodlá dokázat, že má patřičné kvality na to, aby porážel kvalitní zahraniční soupeře.

Mikulášek disponuje stylem, který v kleci mnohdy připomíná pouliční rvačku, kterých zažil během svého života opravdu hodně. Český bijec věří, že právě tento netechnický způsob boje, by mu mohl v zápase s Robertsenem značně pomoct, jelikož se při tvrdých přestřelkách cítí jako doma.

„Nepůjde to tím směrem, kterým on chce,“ prozradil Mikulášek. „Budu dělat to, co umím nejlépe, bít lidi, a ne žádné zasrané techniky. Já umím bít, to je to, co jsem dělal od začátku.“

Souboj mezi Babou Jagou a norským vikingem vzbudil na domácí půdě obrovský zájem a pravděpodobně bude tato bitva tou nejsledovanější událostí na celé kartě turnaje OKTAGON 23, jenž startuje už tuto sobotu.

Potvrdí Robertsen roli favorita a odejde do zápasového důchodu vítězně, a nebo se Mikuláškovi podaří šokovat československé fanoušky a dokáže sám sobě, že na to má?