Bývalý šampión Bellatoru Attila Végh vs. Paul Byrne – OKTAGON 3

oktagon 3
OKTAGON 3 - Attila Végh vs. Paul Byrne

ATTILA VÉGH – ŠAMPIÓNOVI BELLATORU PŘIJEDE NA OKTAGON 3 DORAZIT KARIÉRU McGREGORŮV PARŤÁK

Je rok 2008 a jednadvacetiletý Attila Végh přijíždí do Prahy na svůj 4. profesionální zápas s igelitkou v ruce. Na turnaji Hell Cage 2 vyhrává před limitem, stejně jako ve všech případech předtím a mnohokrát potom.

Végh startuje svoji snovou kariéru, která nemá na domácí scéně srovnání.
V letech 2009 a 2010 vybojoval nevídaných 20 zápasů a 16x vyhrál. Svět už o něm ví a začíná se ho bát.

Od roku 2012 podepisuje smlouvu a zápasí v druhé největší organizaci světa BELLATOR. Stává se její šampiónem, vychází o něm kniha a svět mu leží u nohou.
Záhy však přichází pád!
Sporná porážka při obhajobě pásu šampióna, kterou viděli snad jen rozhodčí… Následuje propuštění z Bellatoru, porážka v KSW (největší evropské organizaci), která je také spíše krádeží ve prospěch v Polsku oblíbeného Reljice.

Další špatný krok znamená titulový zápas těžké váhy v M1 a prohra s daleko větším a těžším Volkovem, kterého vítězství nad Attilou vystřelilo do UFC, kde již od té doby dvakrát vyhrál. Nedaří se ani zatím poslední zápas s dalším šampiónem M1 Němkovem, který Attila prohrává na body.

Poprvé v životě prohrává ne dva, ale hned čtyři zápasy v řadě.
Po bezmála roce se však Attila touží vrátit na vítěznou vlnu…

V cestě mu však bude stát Paul Byrne (6-2)

Irský tvrďák, který se připravuje v SBG po boku legendárního Conora McGregora a pod dohledem skvělého kouče, kterým je John Kavanagh.
A co víc. Je bývalým šampiónem Muay Thai a také šampiónem Britské organizace BCMMA. Irové se chystají v Praze svého muže na turnaji Oktagon 3 podpořit a vytvořit mu tak domácí prostředí.

Pro Attilu je to nyní zápas o všechno. Pátá porážka v řadě by mu s největší pravděpodobností definitivně přibouchla dveře do velkého světa mma, kam určitě patří.
Jak tento zápas skončí se dozvíte na turnaji OKTAGON 3 – 29.7. v Praze!

Lístky: Ticketportal

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here