ČEPO, ROUŠAL I LEGENDÁRNÍ MORAVČÍK! DFN LÁKÁ NA SVŮJ DALŠÍ TURNAJ

Již tuto sobotu se zraky československých fanoušků budou upírat do Zvolenu. Domácí postojářská elita míří na tamní zimní stadion, aby znovu nabídla skvělou podívanou, tak jako jsme u Dracula Fight Night zvyklí.

Již sedmý číslovaný turnaj DFN bude podle organizátorů doslova turnajem roku ve standupu. Celý turnaj vysílá platforma OKTAGON.tv. 

Hlavním tahákem večera je duel v malých rukavicích, ve kterém se představí slovenská legenda Vladimír Moravčík. Oblíbenému Draculovi se postaví Brazilec Joao Paoulo de Carvalho. Mnohonásobný šampion v Muay Thai si naposledy vyzkoušel zápas v boxu pod organizací Oktagon. Ve vyprodané O2 Aréně slavil vítězství na body proti Ronymu Paradeiserovi. Teď se Moravčík po dlouhé době vrací na domácí půdu a podle všeho půjde o poslední bitvu jeho bohaté kariéry. 

Diváci se těší také na další představení kontroverzního bojovníka Radka Roušala. Toho šnůra pěti výher na DFN dovedla až k titulové šanci. Půjde o vůbec první titulovou bitvu této organizace, konkrétně v kategorii do 69 kilogramů a Roušalovým soupeřem bude Hubert Rutkowski z Polska. Ten se může pyšnit dvojnásobným triumfem z mistrovství Polska v K1 a do Zvolenu přijede rozhodně velmi odhodlaný. Ve svém posledním představení totiž dokázal knockoutovat soupeře za pouhých 34 vteřin. 

Dvojici hlavních zápasů doplní na kartě další známé jméno, bojovník OKTAGONU Vlasto Čepo nastoupí do další tvrdé bitvy proti Joelu Dos Santosovi. A představí se i další. Pajtaš proti Coufalovi, Juraj Tutura, Brano Zuzák či amatérská mistryně MMA Veronika Smolková. 

Turnaj DFN 7 startuje v sobotu 18. června od 18 hodin na OKTAGON.tv. 

Text by OKTAGON MMA, Photo by OKTAGON MMA