Čepo zná soupeře pro OKTAGON 17

OKTAGON 17 se nezadržitelně blíží a s ním i další velká řežba ve weltrové váze.

Na poslední chvíli se podařilo najít soupeře pro Vlasta Čepa. Ten se fanouškům skvěle uvedl svým dominantním představením v projektu Underground, kdy na jaře po brutálních výkonech s Patrikem Jevickým, Erikem Tlkancem a Samuelem Krištofičem došel až do superfinále proti Matěji Peňázovi, které nakonec vinou Peňázova zranění neproběhlo.

Ve všem třech zápasech Čepo ukázal pořádně tvrdé granáty a mimořádně tuhý kořínek. Underground je ale pryč, teď už zase hrajeme podle pravidel MMA! V tom má reprezentant Chaos gymu zatím bilanci čtyř výher a zůstává neporažený.

Jeho původním soupeřem měl být rovněž neporažený zápasník a bývalý thaiboxer Dano Hromek, ten však vinou nemoci musel svou účast na v pořadí sedmnáctém galavečeru OKTAGONU zrušit.

Pro Čepa ale promotéři narychlo našli náhradu. Tou je německý zápasník s tureckými kořeny Arif Emre Koyuncu. Jeho bilance je velmi podobná, své první tři profesionální zápasy ukončil před limitem, dvakrát na TKO a jednou dokonce na čisté KO kolenem. Ještě nikdy se v profikariéře nepodíval dál než do druhého kola, svůj poslední zápas ale prohrál.

Pro Koyuncua to bude velký návrat, naposledy totiž zápasil před třemi lety. O to víc se bude chtít fanouškům OKTAGONU ukázat. Oba zápasníci jsou čistí postojáři, oba disponují tvrdými údery a umí svého soupeře i rychle ukončit. Tenhle zápas tak slibuje napínavou podívanou a skutečnou řež, u níž není radno mrkat.