Co bude dál s McGregorem? Jeho trenér nabídl dvě zajímavé možnosti

Conor McGregor se na turnaji UFC 257 vrátil zpět do klece, kde ale bohužel tvrdě narazil na Dustina Poiriera, který odčinil porážku z minulosti a ukončil slavného Ira ve druhém kole na KO. McGregor však ještě neřekl poslední slovo. Jaké plány má jeho hlavní trenér John Kavanagh?

I přes bolestivou porážku a první udělené KO v kariéře, Conor McGregor zřejmě nekončí. S jeho hlavním koučem totiž mají v plánu dvě zajímavá řešení, jak by se Conorova zápasnická kariéra mohla v nejbližší době vyvíjet. Ve vzduchu visí další zápas v kleci, ale i mezi provazy.

„Conor je doslova tlačen ze všech stran k další odvetě s Dustinem,“ řekl trenér John Kavanagh v rozhovoru Ariela Helwaniho. „My jsme té odvetě zcela otevřeni a nemyslím si, že by byl Dustin proti. Pokud by ta odveta dopadla před začátkem léta, bylo by to skvělé. Jestli to nevyjde, tak nevím. Možná připadá v úvahu zápas v boxu.“

O potenciální trilogii zápasu McGregor vs. Poirier se v posledních dnech poměrně dost mluví. Proti dokonce nebyl ani Dustin Poirier, který je třetímu střetu s McGregorem otevřený. „The Diamond“ je však na cestě k titulu lehké váhy a je o něj obrovský zájem mezi ostatními bojovníky. Je tedy dost možné, že slavný Ir zamíří již podruhé do profesionálního boxu, kde o případné vyzyvatele nebude jistě nouze.