Co očekává Václav Holota od svého soupeře?

Rozjetý Václav Holota si na turnaji OKTAGON 18 připsal již čtvrté vítězství a úspěšně se tak předvedl v nové organizaci. Za pár dní jej však čeká zatím nejtěžší soupeř kariéry, kterým bude zkušený Němec. Co od něj Holota očekává?

Zástupce známého gymu Reinders MMA zatím ukončil všechny zápasy před limitem, přičemž má na svém kontě dvě ukončení na KO a dvě na submisi. Christian Jungwirth, který bude jeho dalším soupeřem sice většinu zápasů vyhrál na body, ale podle Holoty má velmi nebezpečný a tvrdý box.

„Neočekávám od něj nic jiného, něž to, co předvedl v přechozích zápasech,“ prozradil Holota pro MMA pod Lupou. „Určitě se bude snažit od začátku zkracovat vzdálenost a půjde do přestřelek. Bude se nažit upřednostnit ten svůj boxing a hlavně ty svoje háky.“

Jungwirth ze svých osmi vítězství nevyhrál ani jednou na submisi, čehož si je Holota vědom, a tak neočekává, že by mu hrozilo nějaké výraznější nebezpečí na uškrcení či upáčení. Pozor si podle něj  ale bude muset dávat na údery na zemi.

„Pokud se dostaneme na zem, tak asi od něj neočekávám nějaký jiu-jitsu,“ dodává Holota. „Myslím si, že bude vstávat a v horních pozicích bude chtít rozjet ground and pound, kde to bude chtít ukončit.“