Conor McGregor: Znovu ukážu ty nejnebezpečnější zbraně!

Dlouho očekávaná odveta mezi Conorem McGregorem a Dustinem Poirierem je už téměř hotovou věcí. Irský bojovník navíc vypadá stejně motivovaně, jako během jeho nejlepší éry.

Podle několika oficiálních zdrojů to vypadá, že se tato diskutovaná odveta uskuteční 23. ledna 2021 na turnaji UFC 257 a to v lehké váze. McGregor sice lpěl na tom, že chce zápasit ještě do konce tohoto roku, ale s tím prezident UFC nesouhlasil a zároveň potvrdil, že se na velkém návratu irské hvězdy pracuje na příští rok.

„Zápas by se měl odehrát na zápasnickém ostrově, pokud ovšem půjde vše podle plánu,“ řekl White. „Musím však zjistit, v jaké situaci bude svět během několika měsíců.“

McGregor se v úterý večer k odvetě s Poirierem vyjádřil dlouhým statusem na svém Instagramu.

„Jsem vděčný, že se můžu vrátit a dělat to, co tak strašně miluji,“ napsal McGregor na Instagramu. „Těším se, až znovu otestuji toho „nového“ Dustina od našeho prvního zápasu a zároveň ze své hluboké paměti opět představím ty nejnebezpečnější zbraně. Jakýkoliv nástroj, který bude v tu noc potřeba, bude vytažen z mé tašky. … Vidíme se brzy.“

Dustin Poirier byl během posledních let daleko aktivnějším zápasníkem. Od zápasu s McGregorem dokázal porazit řadu skvělý jmen, jako je například Justin Gaethje, Eddie Alvarez, Max Holloway nebo Dan Hooker.

„The Notorious“ se od prvního zápasu s Poirierem stal dvojnásobným šampionem UFC. Ovšem, během roku 2018 stihl pouze dva zápasy. Nejprve prohrál s Khabibem Nurmagomedovem, a poté ve velkém návratu vyřídil za čtyřicet vteřin Donalda Cerroneho.