Další překvapivý odchod! UFC rozvázalo smlouvu s bývalým šampionem

To, že organizace UFC v posledním době ukončuje spolupráci s několika velkými jmény, je už poměrně jasnou věcí a snižování stavů pokračuje i nadále. Po Romerovi a Johnsonovi končí v UFC i Anthony Pettis.

Na svém Twitteru ohlásil odchod z nejlepší organizace světa i bývalý šampion lehké váhy, který se tak po bezmála dvanácti letech, strávených v UFC, stává volným bojovníkem.

„Po dvanácti letech jsem se rozhodl odejít z UFC a jsem tak otevřený novým možnostem,“ napsal Pettis ve svém příspěvku na Twitteru. „Děkuji organizaci i prezidentovi UFC.“

„Showtime“ narazil v UFC na ta největší jména lehké váhy. Porazil například dvakrát Cerroneho, zvítězil krásným KO nad Thompsonem nebo vyhrál s Melendezem, Oliveirou, Stephensem a několika dalšími bojovníky. Nyní je však na odchodu a je velmi pravděpodobné, že stejně jako jeho bratr Sergio, zamíří v blízké budoucnosti do Bellator MMA.

„Mým cílem je být tou nejlepší verzí sebe sama,“ dodal Pettis. „Samozřejmě, že je UFC místem, kde jsou ti nejlepší kluci světa. Uvidíme, co bude dál. Jednání ohledně nových smluv rozhodně není můj svět, mám svého agenta, který se o to postará.“