Další vyzyvatel pro Cormiera

Na UFC 226 se stal novým šampionem těžké váhy Daniel Cormier (21-1). Ihned po zápase jsme mohli být svědky slovní přestřelky mezi Brockem Lesnarem (5-3) a nově „korunovaným králem“, která vyústila v potencionální zápas.

V pořadí druhým vyzyvatelem, se o pár dní později, stal Yoel Romero (13-3). Ten na svém twitterovém účtu vybídl Cormiera k zápasu v polotěžké váze. To nový šampion razantně odmítl se slovy „Sni dál“

Nyní se o svoji šanci přihlásil bývalý držitel titulu těžké váhy. „Mám čtyři pásy. Překonal jsem rekord v počtu titulových obhajob. Vyčistil jsem těžkou divizi. Pojďme si dát odvetu“ zveřejnil dnes na sociálních sítích Stipe Miocic (18-3). „Jak můžete dát titulový zápas chlápkovi, který nezápasil dva roky, je suspendovaný a jeho poslední zápas je no-contest, protože bral zakázané látky?“ dodal ještě pro server ESPN na adresu Brocka Lesnara.

Ze sportovního hlediska je odveta Cormiera s Miocicem určitě na místě. Na druhou stranu, jakýkoliv zápas Lesnara v oktagonu znamená pro UFC automaticky zvýšený zájem. Bude zajímavé sledovat, jak se k celé situaci společnost postaví a který zápas se uskuteční jako první.

Co si myslíte vy? Proti komu by měl „DC“ poprvé obhajovat svůj titul v těžké váze? Napište nám do komentářů.

5 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here