Situace v lehké váze se blíží ke svému rozřešení. Více k tomu nastínil prezident UFC, Dana White, v rozhovoru pro Fox Sports krátce po skončení galavečeru v St. Louis.

Khabib Nurmagomedov by byl podle něj logickou volbou jako soupeř Conora McGregora o titul, ale jeho nenavážení proti Tonymu Fergusonovi celou záležitost jenom zkomplikovalo, přestože si uvědomuje, že v posledním duelu proti Barbozovi vypadal Khabib výtečně.

„Conor řekl, že přemýšlí o návratu v září, což bude téměř dva roky (od jeho poslední zápasu v kleci), a to se nesmí stát. Není to fér pro ostatní. Mám Conora rád za to, co udělal pro tuto společnost. Ale šampionský pás se musí hnout z místa. Udělá se Khabib vs. Tony, na tomhle zápase teď pracujeme. Kdy a jestli se Conor vrátí zpátky, dostane šanci na titul jako první.“

Poslední věta zněla jasně. Dana White je připravený odebrat McGregorovi titul, což by reálně mohlo vypadat tak, že Khabib a Ferguson si dají zápas v první polovině roku 2018 a bude to o skutečný titul v lehké váze. Vítěz tohoto utkání by pak mohl obhajovat v září proti Conorovi.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here