Dana White poprvé od UFC 214 mluvil s Jonesem: „V roce 2018 chce bojovat. Rozhodne USADA.“

Jona Jonese čeká příští týden slyšení s kalifornskou atletickou komisí ohledně incidentu z minulého léta.

Většina zúčastněných stran zůstává pozitivních a šance na zápas Jona Jonese v roce 2018 jsou prý velmi vysoké. Sám jeho manažer tvrdí, že si je tím až na 95% jistý.

S blížícím se slyšením proběhla i první konfrontace mezi Jonesem a prezidentem UFC Danou Whitem, kteří spolu od onoho UFC 214 nemluvili.

Dana White se s reportéry z TMZ podělil o své dojmy, a jak situaci Jon Jones a zápas v roce 2018 vidí on.

„Já nevím, ale pochopitelně by to bylo skvělé. Stejně je šílené, že se mě ptáte zrovna na Jona. Já s ním od toho posledního zápasu mluvil včera poprvé. Zní dobře a říká, že se soustředí jen na ty pozitivní věci a trénink. V roce 2018 se chce vrátit zpátky.“

„Ono ale záleží na USADA. Já s tím nic nezmůžu.“

V nejbližších dnech bychom měli konečně vědět něco konkrétního. Jonese čeká sezení s kalifornskou atletickou komisí a následně taky s USADA. Pakliže se prokáže jeho vina a nic mu kluci z komise neodpustí, hrozí nejtalentovanějšímu bojovníkovi na světě trest čtyři roky a více.

Tým Jonese je však na “soud“ připraven a jak se říká – v plné polní. Za posledního půl roku shromažďovali důkazy o jeho nevině a neúmyslnému požití látek. Nezbývá než držet palce.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here