Dana White: S Conorem jsme si to vyříkali

Poté, co Conor McGregor vloni v červnu oznámil již potřetí konec kariéry, zveřejnil snímky soukromých zpráv, které si psal se šéfem UFC Danou Whitem. To však Whitea rozpálilo doběla a novinářům sdělil, že vztahy mezi ním a hvězdným Irem už nebudou nikdy takové jako dříve. Nyní však otočil a v rozhovoru pro ESPN řekl, jaké vztahy jsou mezi oběma nyní.

Po rychlém vítězství na UFC 246 proti Cerronemu oznámil McGregor, že v roce 2020 chce nastoupit minimálně do tří zápasů. Potom však přišla pandemie koronaviru, McGregor se cítil vyčerpaný a potřetí ukončil kariéru. O pár dní později zveřejnil konverzaci s Danou Whitem, ve které řešili zápas Diegem Sanchezem. Tomuto návrhu se však šéf UFC vysmál a na zveřejnění konverzace reagoval. „Je to jedna z největších špinavostí, co mi kdy kdo udělal,“ prohlásil tehdy.

Nyní to však vypadá, že se vzájemné vztahy zlepšily. „Byl jsem hlavně zklamaný z Conora, že tu konverzaci vytáhl, ale urovnali jsme to a teď už máme zase dobré vztahy. Mrzelo mě to i kvůli Sanchezovi, protože Diega mám rád a tohle si nezasloužil. Vyříkali jsme si i to s Diegem a myslím, že naše vztahy jsou v pořádku,“ ukončil kauzu White.

Šéf UFC pohovořil i o psychickém rozpoložení McGregora před odvetou z Dustinem Poirierem na turnaji UFC 257, který se uskuteční již tento víkend v Etihad areně na ostrově Yas. „Není nic zábavnějšího než sledovat motivovaného Conora McGregora. A já si myslím, že ten skutečně motivovaný McGregor je tady a je připraven předvést, co v něm je,“ prohlásil.

Podle vyjádření Dany Whitea se tedy mají fanoušci v noci ze soboty na neděli na co těšit. Turnaj UFC 257 však nebude jen o odvetě Poirier vs McGregor 2. Na prvním číslovaném turnaji roku se představí ve své premiéře v UFC bývalý šampion Bellatoru Michael Chandler v zápase s Danem Hookerem. V předzápasech se můžeme těšit i na uzbeckého zápasníka trénujícího v Praze Makhmuda Muradova, který se utká s Američanem Sanchezem.