Conorův incident obletěl svět. Jako smyslů zbavený zaútočil na autobus bojovníků před turnajem UFC 223. Pro jiné zápasníky by to znamenalo konec kariéry, né však pro největší hvězdu bojových sportů.

Jediný muž, který držel současně dva pásy UFC se o víkendu setká s prezidentem UFC Danou Whitem, aby probrali další kroky v kariéře bývalého šampióna pérové i lehké váhy.

„Sedneme si spolu a projednáme Conorovu budoucnost“ řekl Dana White

McGregora čeká 14. června soudní stání, kde čelí obvinění z útoku na autobus ve kterém seděl nejen Khabib Nurmagomedov, ale i Rose Namajunas, Michael Chiesa nebo Ray Borg.

„S právními záležitostmi nemám nic společného, to si bude muset Conor vyřešit sám.“

Irská superstar v oktagonu nezápasila od UFC 205. Od té doby si odskočil do boxerského ringu pro miliony dolarů ze zápasu s Floydem Mayweatherem v srpnu loňského roku. Turnaj v Liverpoolu, kde v hlavním zápase nastoupí Stephen Wonderboy Thomson proti Darrenu Tillovi napoví, jaká bude Conorova budoucnost v UFC.

„Samozřejmě se musí vypořádat se svými obviněními, ale tento víkend se potkáme v Liverpoolu a uvidíme, co bude dál.“

McGregor tímto prohřeškem překročil všechny meze. Říká se, že i špatná reklama je reklama. Hastag #UFC223 byl hitem internetu. Jak již bylo zmíněno, jakýkoliv jiný zápasník by okamžitě v organizaci skončil, ale vyhodíte hvězdu, která vám přináší miliony dolarů ročně? Na to si musí každý fanoušek odpovědět sám.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here