Darren Till si našel novou „oběť“. Do klece se chce vrátit už v květnu

Darren Till je zdá se, konečně připraven vrátit se zpět do akce.

Vzkvétající naděje a super prospekt welterové váhy je od říjnového vítězství nad Cowboyem Cerronem skoro na roztrhání. Fanoušky ohledně welterové váhy nezajímá nikdo jiný než právě Till. Kdy už se konečně vrátí a s kým bude bojovat, ptají se fanoušci.

Stále není žádné oficiální info, ale zdá se, že neporažený bojovník se fanouškům představí už na jaře. Stephen Thompson, respektive jeho otec o zápas s Tillem nestojí, a tak se liverpoolský bouřlivák zaměřil na Rafaela dos Anjose a UFC 224 v Riu.

„Už jen kvůli fanouškovské základně, kterou tam RDA má a pochopitelně taky proto, že jsem tam nějakou tu dobu žil. Mám tam spoustu fanoušků a umím i jejich jazyk. Náš zápas by se tam dobře prodával.“

You can’t beat some honest hard work. 🇧🇷 #FightNewsComingSoon

Příspěvek sdílený Till (@darrentill2),

„Američané potřebují vidět novou krev. Kromě Conora – pochopitelně – je můj zápas a návrat tím nejočekávanějším. Bude to velké.“

Rafael Dos Anjos je sice, podle mnohých, příštím adeptem na titulový zápas, ale kdo ví, jak dlouho se šampion Tyron Woodley bude zotavovat po operaci. Zápas RDA vs. Till by byl velkým tahákem, který vlastně UFC 224 dost potřebuje, i když to žebříčkově není pro Anjose zrovna výhra v loterii.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here