Derrick Lewis vyhlíží odvetu s Ngannou: Jakmile se ke mně přiblíží, knockoutuji ho

Obávaný Derrick Lewis věří, že si zaslouží titulovou šanci proti Francisu Ngannou, kterého už jednou v minulosti porazil na body. Tentokrát ale slibuje brzký konec a tvrdé KO.

Lewis se s nynějším šampionem těžké váhy utkal v roce 2018, kterého sice porazil, ale paradoxně šlo o jeden z nejnudnějších zápasů historie UFC. Pakliže by k tomuto zápasu došlo znovu, Derrick Lewis slibuje naprosto odlišný průběh a předpovídá, že žádný nudný zápas nás rozhodně nečeká.

„Byla to moje chyba a beru to na vědomí,“ vysvětluje Lewis nudný zápas s Francisem. „Nebyla to Francisova chyba, ale moje. Do toho zápasu jsem nepřišel připraven tak, jak bych si představoval a vůbec jsem se nestaral o své tělo. Dnes už jsem ale mnohem zkušenější a věřím, že jsem schopen předvést daleko lepší výkon.“

Přezdívaný „Black Beast“ má na svém kontě celkem dvacet ukončení na KO/TKO a podle jeho slov je už mnohem zkušenějším bojovníkem, než byl před třemi lety. Tentokrát je přesvědčen, že dokáže Francise Ngannou knockoutovat, a to velmi brzy.

„Bude to skvělý zápas,“ řekl Lewis pro ESPN. „Oba jsme se hodně poučili a zlepšili se. Rozhodně to nebude pět nudných kol, ale pět kol pořádné akce a tvrdých úderů. Bude velmi zajímavé to sledovat a já se nemůžu dočkat. Při první velké přestřelce ho knockoutuju. Pakliže se ke mně přiblíží, půjde k zemi.“