Diaz rýpe do Conora s Dustinem

V posledních dnech se pracuje na velmi zajímavé odvetě Conora McGregora a Dustina Poiriera. Nate Diaz ale fanouškem této bitvy rozhodně není.

Ačkoliv zatím není nic oficiální, tak McGregor a Poirier si na svých sociálních sítích nedávno domluvili jejich druhý vzájemný zápas, který chtějí uskutečnit ještě tento rok. Naposledy se spolu utkali v roce 2014, kdy zvítězil McGregor už v prvním kole.

Tento souboj však kritizuje jejich rival Nate Diaz. Ten oba bojovníky obviňuje z údajného „předstírání zápasu“.

„Nenechme se jimi zmást, oba už jsem v minulosti totálně přejel a nyní mají tu drzost předstírat zápas.“

Diaz samozřejmě naráží na zápasy s Conorem McGregorem, které doslova vstoupili do historie bojových sportů. Na UFC 196 nejprve Diaz ukončil McGregora ve druhém kole a o pět měsíců později vyhrál irský bojovník těsně na body.

Poirier se mezitím měl utkat s Diazem na turnaji UFC 230, ale k tomuto zápasu nikdy nedošlo. Diaz ale tvrdí, že nad Poirierem i přesto zvítězil, jelikož podle něj „The Diamond“ ze zápasu jednoduše utekl.

Diaz na svém Twitteru také zmínil, že je připraven ve váze do 75 kilogramů. Není úplně jasné, na koho byla tato výzva cílena, ale Poirier ji vzal na sebe.

„Klidně tě sešlehám,“ napsal Poirier.

Diaz samozřejmě zveřejnil další post, ve kterém ale tentokrát neoznačil cíl. Pravděpodobně to však byla reakce na výzvu od Poiriera.

„Ta výzva nebyla na tebe, pitomče,“ napsal Diaz. „Pouze pro opravdové bojovníky. Ty už jsi dávno prohrál. Ty a tvůj týmový kolega bojujete se svými přáteli. Jste falešní zápasníci.“

„Přátele“, které Diaz v příspěvku zmiňuje, míří zřejmě na Poirierovo tréninkové působiště American Top Team. Momentálně se totiž pracuje na souboji dvou  bývalých týmových kolegů, a to mezi Masvidalem a Covingtonem, jejichž vzájemný zápas