Edson Barboza vs. Justin Gaethje hlavním zápasem UFC on ESPN 2

V březnu nás čeká zajímavý duel dvou hvězd lehké váhy. Mistr high kicků Edson Barboza a téměř nezastavitelný bijec s atraktivním stylem – Justin Gaethje. Bojovníci z první desítky lehké divize se utkají koncem března ve Wells Fargo Centre v americké Philadelphii.

Edson Barboza (20-6) je jediným bojovníkem historie UFC, který ukončil soupeře kopem na hlavu, kopem do trupu i naskočeným kolenem. Jeho styl fanoušci milují a vždy doručí zajímavý zápas. Sice prohrál s Kevinem Lee a současným šampionem Khabibem Nurmagomedovem, vítězstvím nad Danem Hookerem se vrátil na vítěznou šňůru.

Jeho soupeřem bude bijec z Arizony, populární Justin Gaethje. The Highlight předvádí v UFC neuvěřitelné duely, které končí bonusem za zápas večera. Souboje s Alvarezem a Dustinem Poirierem se zapsaly zlatým písmem do dějin UFC. Nátlaková hra, stovky úderů a pohyb neustále dopředu – to jsou znaky Gaethjeho stylu boje. Wrestlera, kterého víc než pás šampiona zajímá pomyslný titul o nejagresivnějšího borce v celé organizaci.

Vše nasvědčuje, že nás čeká opravdu zajímavý a napínavý souboj. Můžeme čekat spektakulární KO či pětikolovou krvavou bitvu. Máme se na co těšit!

2 KOMENTÁŘE

  1. „doruci zajimavy zapas“ – to jako vazne? zkuste psat cesky, ne tupe prekladat anglicky spojeni, ktery v cestine nedavaj smysl.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here