Ferguson dává ultimátum Chandlerovi a v prosinci je připraven bojovat!

Tony Ferguson se vrací zpět do boje a v hledáčku má bývalého šampiona Bellatoru, se kterým by se rád utkal v prosinci na turnaji UFC 256.

„El Cucuy“ by se po poslední těžké porážce s Gaethjem znovu rád propracoval k titulovému zápasu. Původně chtěl vyzvat vítěze zápasu McGregor vs Poirier, který je naplánoval na leden příštího roku.  Nicméně, Ferguson projevil zájem o Michaela Chandlera, který nedávno podepsal smlouvu s UFC poté, co odešel z Bellatoru.

„Hej, Chandlere! Slyšel jsem od UFC, že jsi podepsal nový zápas, tak přestaň brečet a bojuj se mnou,“ napsal Ferguson na svůj Twitter. „Budu tě čekat 12. prosince v Las Vegas, tak buď to přijmi nebo jdeme dál. Jsi šampion na hovno a malé dítě.“

Tony Ferguson ve svém příspěvku totiž narážel na to, že Mike Chandler údajně podepsal zápas s Justinem Gaethjem, což není rozhodně vyloučeno. Pokud se tento zápas uskuteční, tak pro Tonyho už moc možností nezbývá, jelikož McGregor i Poirier jsou už domluvení na společné odvetě v lednu.

Pro šestatřicetiletého Mexičana se ovšem nabízí nebezpečný Dan Hooker, který sice nedávno prohrál v tvrdé bitvě s Dustinem Poirierem, ale předtím měl tři vítězství v řadě. V lehké váze se také objevil i Rafael dos Anjos, se kterým už ale Ferguson v minulosti vyhrál.

Podle prezidenta UFC je také velká pravděpodobnost návratu šampiona Khabiba Nurmagomedova. Potenciální střet s „Orlem“ je tedy také v kartách, byť se to v tuto chvíli může zdát jako nemožné. Nechme se překvapit, jak se celá situace s Tonym Fergusonem v následující době vyvine a kdy jej uvidíme znovu v kleci.