Ferguson jde znovu do boje! V cestě za vítězstvím mu bude stát rozjetý Oliveira

Bývalý prozatímní šampion se přeci jen dočkal. Jeho přání bojovat ještě tento rok se nakonec vyplnilo a Tony Ferguson vyzve tuto sobotu brazilského specialistu na submise Charlese Oliveiru.

Poté, co „El Cucuy“ utrpěl po bezmála sedmi letech porážku s Justinem Gaethjem, je šestatřicetiletý oblíbený bojovník připraven znovu bojovat. Tony Ferguson se totiž v žádném případě nevzdá, stále se chce rovnat s těmi nejlepšími a je připraven se opět vrátit k vítězné sérii. Na turnaji UFC 256 bude čelit nebezpečnému Brazilci Oliveirovi, který je doslova mistrem na ukončení.

Charles Oliveira už neprohrál sedm zápasů v řadě, a navíc dokázal všechny ukončit před limitem. Tento rok jsme ho mohli vidět v kleci proti Kevinu Lee, kterého uškrtil ve třetím kole na Guillotine Choke. Oliveira je excelentní v brazilském jiu-jitsu, pomocí kterého utáhnul devatenáct soupeřů. Nezaostává dokonce ani v postoji, na svém kontě má totiž osm vítězství na KO/TKO, a právě tato kombinace z něj dělá jednoho u nejnebezpečnějších zápasníků lehké váhy.

Ferguson a Oliveira získali dohromady během působení v UFC sedmadvacet různých bonusů a k tomu mají celkem sedmačtyřicet ukončení před limitem, což bezpochyby zaručuje velmi atraktivní podívanou. Vrátí se „El Cucuy“ ve velkém stylu, a nebo si Oliveira připíše osmou výhru v řadě?