Francis Ngannou: „Chci titul i odvetu se Stipem. Je mi jedno v jakém pořadí to dostanu“

Hype a sláva nemusí být vždy jen k užitku. Své o tom ví i Francis Ngannou

Před těžkotonážní senzací minulého roku, Francisem Ngannou, je zápas s Derrickem Lewisem, který se uskuteční už příští víkend na vele-očekávaném UFC 226. Plán je jasný. Dostat se přes Lewise a získat další titulovou šanci nebo se k ní alespoň na délku jednoho zápasu přiblížit.

Ngannou (11-2) cítí, že v titulovém zápase s Miocicem nepředvedl svůj nejlepší výkon a nedržel se plánu. Velkou roli prý odehrálo cestování, když musel v rozmezí jen několika týdnů pendlovat mezi Francií a Las Vegas.

Co tedy bylo potřeba změnit?

„Hlavně jsem musel změnit svůj životní styl. Uspořádat si život a udělat smysluplný plán. Před zápasem se Stipem jsem toho měl strašně hodně a jedno se mi motalo přes druhé. Nemohl jsem se soustředit pouze na bojování, což se promítlo i v zápase. Dělal jsem tam věci jinak, než jak jsem zvyklý a jak bych měl.“

„Pouštěl jsem si zápas ze záznamu a to, jak jsem naskočil do prvního kola, to není můj styl. Takhle to nedělám.

Pokud si totiž vzpomenete. Francis do zápasu naletěl opravdu naplno hned od prvních sekund a před očima pravděpodobně neměl nic jiného než Stipeho hlavu, kterou chtěl vší silou trefit a poslat k zemi. Ve většině jeho zápasů byl totiž právě on tím vyčkávacím „Predátorem“, který čekal na vhodnou chvíli.

„Chci titul a chci odvetu s Miocicem. V odvetě bych se vyvaroval chybám a bojoval podle plánu.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here