František Fodor září! Vysloužil si bonus večera a k tomu třetí vítězství v řadě

Rozjetý Fero Fodor je v poslední době k nezastavení! Na turnaji OKTAGON 25 se totiž blýsknul další precizním výkonem, díky čemuž si odnesl bonus za výkon večera a třetí knockout v řadě.

Účastník první série OKTAGON Výzvy se na pětadvacátém turnaji organizace OKTAGON MMA postavil proti Tomášu Fialovi, proti kterému byl podle sázkových kanceláří mírným outsiderem. Fodor však znovu ukázal chirurgicky přesný a bezchybný postoj, přičemž svého soupeře už od začátku zasahoval velmi tvrdými údery, které zakončil ostrou levou, po které se Fiala bezvládně skácel k zemi a bylo hotovo. Slovenský bojovník si tak připsal rychlé vítězství na KO v prvním kole.

Fero Fodor tak po ukončení Samuela Daňka a Azize Dauliatova ukořistil další cenný knouckout, který tentokrát odskákal zkušený Tomáš Fiala, pro kterého to naopak znamená druhá nepříjemná porážka v řadě.

Zástupce věhlasného bratislavského gymu OFA je ve skvělé formě a v každém dalším zápase ukazuje lepší a lepší výkon. Tentokrát bylo jeho představení na OKTAGONU 25 oceněno i bonusem od Tipsportu ve výši padesáti tisíc korun českých.

Co bude s Fodorem dál, není zatím úplně jasné, ale jisté je, že tohoto nebezpečného chlapíka čekají další skvělé zápasy, které ho můžou dostat v žebříčku nabité lehké váhy pořádně vysoko. Jméno dalšího soupeře, které by ho v následujícím souboji zajímalo však Fodor v hlavě nemá a chce se soustředit pouze na vítězství.

„Jediné jméno, které mě zajímá je Oliver Fodor, tedy můj syn. Plán v tomto roce je zdolat každou výzvu vítězně, nic speciálního. Chci prostě pořád vyhrávat,“ řekl Fodor pro Fightclubnews během tiskové konference.