Justin Gaethje má za sebou velmi úspěšný rok 2017 i přesto, že na UFC 218 prohrál svůj první zápas v kariéře po monumentální řežbě s Eddiem Alvarezem. Původně se chtěl do klece vrátit až v létě 2018, ale nyní potvrzuje, že by k tomu mohlo klidně dojít dřív. Důvodem je Kevin Lee a jeho vyjadřování.

„Když jsme se poprvé potkali, byl milý. Pak začal mlít pí**viny o tom, že jsem z něho udělanej jako nějakej fanoušek. Vůbec neví, co to je respekt. Je jasné, že už mu respekt nikdy neukážu.“

Oba se poprvé potkali v květnu na letní tiskové konferenci před UFC 211. Gaethje byl sice novým jménem v UFC, ale udělal si více než slušnou kariéru ve WSOF, kde až na 1 zápas vyhrál všechno na KO nebo TKO. Tehdy si ještě s Kevinem Leem vyjadřovali úctu, ale teď už to neplatí.

„Jsem si jistý, že začnu mít chutě mnohem dřív. Teď je ještě moc brzy, ale uvidíme, jak se situace vyvine. Možná budu chtít zmlátit Kevina Leeho.“

Lee stejně jako Gaethje prohrál svůj poslední zápas s velkým jménem, když musel sklonit hlavu před Tonym Fergusonem v boji o prozatímní pás UFC v lehké váze.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here