Galavečer s diváky? Organizace OKTAGON MMA se v červenci vrátí na Štvanici!

Blýská se na lepší časy! Organizace OKTAGON MMA plánuje uspořádat svůj šestadvacátý turnaj na oblíbeném pražském ostrově Štvanici, kde už by neměli chybět ani diváci.

Pražská Štvanice se po dlouhé době znovu promění v ostrov MMA. Promotér Ondřej Novotný totiž dnes prozradil, že se dne 24. července 2021 dočkáme dalšího turnaje pod otevřeným nebem, jenž posledně sklidil obrovský úspěch.

„Rozhodli jsme se jít do relativního risku a jdeme trochu i proti proudu, ale chceme udělat fanouškům, kteří Štvanici milují, zase radost.,“ prozradil Ondřej Novotný

Výhodu dostávají předplatitelé aplikace OKTAGON MMA, kteří si lístky mohou koupit právě teď. Oficiální prodej pro ostatní fanoušky bude zahájen v sobotu v 18:00 hodin, kdy platí zlaté pravidlo, kdo dřív přijde, ten dřív mele, jelikož je dost pravděpodobné, že kapacita návštěvnosti bude omezena.

Turnaj OKTAGON 26 by tedy mohl být tím zlomovým bodem, kdy se fanoušci vrátí znovu na stadiony a budou zase moci sledovat své oblíbené zápasníky na živo a vytvářet fantastickou a elektrizující atmosféru, jenž dodává každému galavečeru ten správný náboj.