GCF 37 – LEBDUŠKA VS VÁVRA

Již tuto neděli se odehraje další turnaj GCF a tentokrát to bude v Poděbradech pod taktovkou domácího klubu, který turnaj zároveň pořádá.
Turnaj nabídne 12 zápasů a především poslední 3 pak představí borce ze širší domácí špičky, když ve dvou z nich se bude bojovat o postup do finále pyramidy ve váze do 70kg.

V hlavním zápase se představí domácí Vávra, který se poměří s Lebduškou. Lebduška již jednou šel o titul GCF, respektive nenavážil a tak v zápase s Kuznikem nakonec ani neměl šanci titul získat. Lebduška i Vávra patří k velkým talentům, které toho však z různých důvodů v poslední době tolik neodzápasili.
Vávra (8-1) má 3 zápasy za 3 roky a byť všechny vítězné, tak nám to rozhodně nedává obrázek o tom jaký může být jeho duel s Lebduškou. Poslední zápas před rokem je pro jakýkoliv odhad hodně málo.
Lebduška je na tom vlastně stejně jen s tím, že 2 ztěch posledních 3 zápasů prohrál. Že mají oba velký talent všichni vědí. Vávra působí spolehlivěji, Lebduška zase když má den, tak vypadá jako někdo kdo by uměl porazit kohokoliv. Zápas by to měl být rozhodně atraktivní.

V druhé dvojici je Poborský, který už směřuje ke 100 zápasů jasně tím aktivnějším a zkušenějším. Oba již mají titulové zápasy za sebou a je jen škoda, že tohe není na 5x5minut. Favorit se i tady hledá těžko. Jestli však bude Poborský dobře připraven na váhu, tak čeká Kuznika hodně těžká překážka!

Velmi zajímavý je pak i duel Kotalíka, který přejel na Okatgonu Langera a nyní má proti sobě Těšíka, který dokázal v Brně potrápit Šolce a byť není jeho zápasový rekord plusový, tak to rozhodně nevypovídá o jeho schopnostech.

Skvělé budou jistě i další zápasy v čele se střední vahou Lungrik vs Brož, představí se i poborský junior, nebo donedávna thaiboxer Brunclík.

Turnaj začíná v 18h ve Sportovním centru Nymburk a lístky se dají sehnat na ticketportal.cz Záznamem jej vysílá O2tv/sport

Fightcard :
12. GCF Lightweight Grand prix 3x5min
Michal Lebduška vs Vít Vávra
11. GCF Lightweight Grand prix 3x5min
Jaroslav Poborský vs Matheus Kuzník
10. Light-heavyweight fight 3x5min
Michal Těššík vs Michal Kotalík
9. Middleweight fight 3x5min
Bohumil Lungrik vs Miroslav Brož
8. Middleweight fight 3x3min
Nikolas Kubáň vs Jan Stehlík
7. Middleweight fight 3x3min
TBA vs Daniel Brunclík
6. Lightweight fight 3x3min
Denis Poborský vs Tomáš Kubiš
5. Welterweight fight 3x3min
Jakub Dyk vs Michal Beneš
4. Featherweight fight 3x3min
Martin Pršala vs Jan Kowalczuk
3. Heavyweight fight amatéři 3x3min
TBA vs Jan Bartůněk
2. Featherweight fight amatéři 3x3min
Martin Simčo vs Filip Korec

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here