Holota se vrací zpět do klece! Tentokrát změří síly s bývalým elitním thaiboxerem Hromkem

Václav Holota se po nedávné prohře s Jungwirthem hodlá vrátit zpět na vítěznou vlnu a zamíchat kartami welterové divize. Před sebou však má další těžkou prověrku, a to v podobě velezkušeného postojaře a člena věhlasného SFG. 

Holota rozjel svou profesionální kariéru fantasticky. První čtyři zápasy totiž dokázal vyhrát a k tomu své soupeře ukončil vždy před limitem. Na konci minulého roku ovšem narazil na německého tvrďáka Christiana Jungwirtha, který dokázal přežít veškeré Holotovy pokusy o submise, a nakonec si došel až pro cenné vítězství.

Po půlroční pauze je ale Václav Holota zpět a pod vedením Andrého Reinderse je připraven si dojít pro další zelené políčko, které si může připsat už 19. června na turnaji OKTAGON 25, kde se mu ale pokusí zkřížit cestu zástupce slovenského SFG.

V modrém rohu totiž Holotovi bude čelit Daniel Hromek (2-1), který sklidil řadu úspěchů v thajském boxu, ve kterém vybojoval titul evropského šampiona a nasbíral přes čtyřicet zápasů. Poté se ovšem rozhodl zakotvit v MMA, kde zatím stihl celkem tři zápasy, ze kterých odcházel dvakrát jako vítěz.

V organizaci OKTAGON MMA se Hromek blýsknul překvapivým vítězstvím nad postojářskou legendou Igorem Danišem, kterému dokonce uštědřil rychlé KO už v prvním kole. Poté následoval zápas s Janem Fajkem, na kterého však nedokázal najít ten správný recept a prohrál jasně na body.

Souboj Holota vs. Hromek slibuje skvělou podívanou, a také již tradiční bitvu mezi dvěma prestižními domácími gymy. Na jedné straně klece bude stát svěřenec Reinders MMA a na té druhé zástupce SFG, kterého do boje vysílá Attila Végh.