IDRÁNYI OPĚT ŘÁDIL NA TATNEFT !!!

O víkendu proběhlo finále sezóny 2013-2014 již dosti prestižní série TATNEFT ARÉNA a Vlado Idrányi se po krátké pause vrátil do ringu a byl při svém návratu opět velmi úspěšný na půdě, kde se mu povedlo získat titul šampióna organizace v loňském roce.

Finále TNA 2013-14. do 70 kg vyhrál Alexej Uljanov z Ruska, když porazil Itala Rozario Presty s kterým vypadl náš Michal Krčmář v úvodním kole turnaje.

-80kg vyhrál Derril Cichtman Holandsko, kterého uvidíme na turnaji W5 v utkání s Moravčíkem, kterého na tomto turnaji v Bratislavě již dokázel jednou vyhrát. Vítězný zápas turnaje absolvoval proti Vítali Nykyporov Ukraina,

+ 90 kg vyhrál Igor Bugaenko se kterým si mnozí z českých a slovenských borců zatrénovali během léta a třeba Ivan pavle jej dokázal porazit v březnu v Nitře. Bugaenko ve finale zvítězil proti Alexandr Vyzivatov Rusko.

Super fighty obstaral 70kg Chinghiz Alazov, kterého take díky spolupráci Viktora Petrlíka a Andreie Gridina známe z českých kempů. Vyhrál KO highkickem ve druhém kole , když soupeřem byl Romeo Gavlaja Gruzie.

No a konečně ve váze do 80kg Vlado Idranyi porazil Ciprian Schiopu z Rumunska, kterého poslal vícekrát do počítání, ale nakonec zvítězil na body ve třech kolech. Jde vidět, že spolupráce Idrányi/Petrlík (Lanna Gym) je velmi plodná a dá se říci, že spolu v poslední době dosáhli pro naše barvy největšího mezinárodního úspěchu, který nadále potvrzují.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here