Inkvizitor míří do boje s Králem severu!

Je před námi velmi zajímavá bitva dvou pražských gymů, ve které se utká Miroslav Brož proti Janu Malachovi. Oba dva jsou ve skvělé formě a na vítězném sedle, a tak ani pro jednoho nepřipadá prohra v úvahu!

Miroslav Brož (9-2) udělal nedávno ve své MMA kariéře několik zásadních změn. Zpočátku zápasil ve střední váze, ve které sice nepatřil mezi ty největší obry, ale dokázal si vybudovat úctyhodný rekord 8-0. Poté však přicházeli daleko těžší a větší soupeři, přičemž následovaly dvě prohry za sebou. Brož se tedy rozhodl přejít do nižších vah, což se ukázalo jako správný krok.

Momentálně je „Inkvizitor“ na vítězném sedle dvou vítězství v řadě, kdy porazil zkušeného postojaře Igora Daniše a na OKTAGONU 16 Adama Šindeláře. Bývalý hokejový reprezentant je známý díky své tvrdé dřině a schopnosti dávat do přípravy naprosto vše. Sedm vítězství na body poukazují na jeho neuvěřitelnou fyzickou kondici, kdy po celý zápas dokáže udržet velmi vysoké tempo. Brož je na cestě do lehké váhy, ale ještě jej čeká zastávka v catchweight do 74 kg, kde na něj čeká Král severu.

Jan Malach (12-10) před nedávnem úspěšně restartoval svou kariéru. Po velmi smolném období, kdy prohrál pět z osmi zápasů, se dokázal otřepat a nyní má na svém kontě dvě výhry za sebou, které dokázal ukončit už v prvním kole. „Král severu“ patří mezi velmi zkušené borce domácí scény a nikdy se nevyhýbal žádným velkým jménům. Utkal se s Jaroslavem Pokorným, Josefem Králem nebo legendárním Jaroslavem Poborským.

Zástupce pražského Reinders MMA je velmi nebezpečný v postoji, kde ukončil hned osm soupeřů na KO/TKO. V organizaci OKTAGON MMA už jednou zápasil, ale ze zápasu s Janem Širokým odešel jako poražený. Teď ale hlásí Malach velký návrat a je hladový se ve své kariéře posunout co nejvýše.

Na turnaji OKTAGON 20 se tito rozjetí bitkaři postaví proti sobě tváří v tvář. Oba dva jsou navíc přesvědčeni o svém vítězství, ale radovat se může pouze jeden. Bude zvednuta ruka Miroslavu Brožovi nebo půjde vítězství k Janu Malachovi a dokáže získat další zelené políčko pro Reinders MMA?