Israel Adesayna porazil již jednu legendu a cílí na další!

Israel v sobotu nastoupí k titulovému duelu a nyní již vyhlíží další mety. Sebevědomý a obrovsky talentovaný bojovník nemíří na nikoho jiného, než na samotného Jona Jonese. V budoucnu se možná dočkáme jejich vzájemné konfrontace.

Minulý měsíc nejlepší bojovník v historii polotěžké váhy řekl, že si myslí, že k souboji s vycházející hvězdou skutečně dojde. „The Last Stylebender“ nadšeně souhlasil.

„Slyšel jsem, co Jon povídal. Myslel jsem si: Wow, opravdu? No dobře, jsem také pro. Mám rád velké výzvy. Jones je teď GOAT, že? Jednoho jsem již porazil (Andersona Silvu) a půjdu si pro dalšího. Teď se plně koncentruji na sobotní zápas. Musím nejdříve porazit všechny střední váhy a pak se můžeme bavit o dalších cílech.“

Adesanya v UFC ničí jednoho soupeře za druhým a v souboji s Gastelumem je favoritem. Avšak Kelvin představuje velkou hrozbu, úroveň boje, kterou Adesayna zatím nepoznal.

„Těším se na to! Čeká mě velká výzva. V některých aspektech boje, je Gastelum opravdu silný. Má skvělou výdrž, takže ho musím zpomalit. Nespěchat a být trpělivý. Zasypu ho tvrdými údery, které nikdo nedokáže ustát. Pět kol je dlouhá doba a během nich padne.“

Adesayna je sebevědomý oprávněně. Recept na jeho skvělý kickbox nenalezl ani bývalý šampion Anderson Silva. V sobotu se ukáže, v jaké formě skutečně je. Gastelum je tvrdý bojovník, který také čeká na svou životní šanci.