Jak to vypadá s bratry Diazovými?

Dana White: “Koho je nejtěžší dostat v této době do oktagonu? Bratry Diazovy.“

Minulý týden si Nate stěžoval, že ho UFC odložilo tzv. na polici a přemýšlí o boxerském zápase. Jenže vyšlo najevo, že podle Dany Whita to zas tak úplně není. Nateovi fight totiž nabídl, ale nedočkal se od něj žádné odpovědi.

Jaký zápas Dana White Nateovi vlastně nabídl? To Vám exkluzivně prozradím na konci článku.

A co Nick Diaz? Tomu byly nabídnuty zápasy dokonce 2.

Dana White: “Nateovi jsme zápas nabídli, avšak stále jsme se nedočkali odpovědi. Tihle chlapíci říkají, že chtějí zápasit, ale jak jim zápas nabídnu, tak ho odmítnou. Nickovi jsem nabídl dva zápasy. Oba je nepřijal. Dostal Robieho Lawlera, který mimochodem zápas přijal. Dostal taky Damiana Maiu, bohužel i s tímto zápasit nechtěl.“ (moje pzn. Nedivím se mu)

Nate zápasil naposledy na UFC 202, kde se utkal se současným šampiónem lehké váhy Conorem McGregorem. Nick, který se ve světe MMA pohybuje již od roku 2001, nezápasil více než 2 roky. Jeho poslední výhra byla proti BJ Pennovi v roce 2011. Navzdory této pauze i času, který uplynul od jeho poslední výhry, se Nick Diaz stále pohybuje okolo UFC a můžeme o něm často slyšet. Naposledy, když chtěl zápas s Tyronem Woodleyem.

A jak je to tedy s tím Nateovým soupeřem, který mu byl nabídnut? Podle mého tajného a nejmenovaného zdroje Ariala Helwaniho je to Eddie Alvarez. Pokud by Nate zvítězil, tak by to přesně zapadalo UFC do karet a mohl by se utkat s Conorem. Jenže co na nabídku Dany Whita odpověděl Nate? (viz. Obrázek)

 

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here