Jiří Procházka dobívá svět! Soupeře Reyese knockoutoval ve druhém kole loktem z otočky

Historický a naprosto neuvěřitelný moment pro československé MMA! Jiří Procházka sestřelil Dominicka Reyese už ve druhém kole a pravděpodobně si vysloužil titulovou šanci!

Český samuraj se na turnaji UFC Vegas 25 postavil proti bývalému titulovému vyzyvateli Dominicku Reyesovi, který do zápasu nastupoval se dvěma porážkami v řadě, čímž mu šlo naprosto o vše.

Zápas nabídnul několik fantastických momentů a samozřejmě nechyběly ani tvrdé údery, které si oba borci vzájemně vyměňovali. Tvrdší byl ovšem Jiří Procházka, který to nakonec s Reyesem skoncoval ve druhém kole poté, co trefil nádherný loket z otočky, kterým poslal přezdívaného „Devastátora“ nelítostně k zemi.

Pro Procházku to je tak druhé vítězství v UFC a k tomu druhé KO, čímž na sebe znovu upoutal velkou pozornost a po celém světě MMA vzbudil obrovský vzruch, což je pro československou scénu naprosto jedinečný moment.

Byl to krásný zápas,“ řekl Procházka v pozápasovém rozhovoru. Chtěl jsem ukázat krásu a umění boje. Schytal jsem sice nějaké údery, ale učím se vždy každým zápasem.“ 

Dana White se dokonce nechal slyšet, že by mohl být Procházka další titulovým vyzyvatelem a utkat se s vítězem zápasu Blachowicz vs. Teixeira, což by byl další zlomový bod v jeho kariéře. Ve hře o titul je ovšem také Alexandar Rakic, takže si ještě musíme počkat, jak se celá situace v polotěžké divizi v následujících týdnech vyvine.

„Samozřejmě, že jsem připraven, pojďme do toho,“ reagoval Procházka na otázku ohledně titulové šance.