JMÉNA ÚČASTNÍKŮ PÁTÉ OKTAGON VÝZVY ODTAJNĚNA

Již tradiční projekt letních měsíců míří už do svého pátého ročníku. OKTAGON na úterní tiskové konferenci odhalil jména osmi účastníků pátého ročníku Výzvy i dvě dvojice trenérů.

Už 14. září startuje na televizních stanicích O2 TV Sport a TV Joj plus pátý ročník OKTAGON Výzvy. Českou stranu bude v projektu reprezentovat Matouš Kohout, původem thaiboxer, který v posledních letech plně přesedlal na MMA. V létě si došel pro výhru v projektu Underground, když ve finále kategorie do 80 kilogramů zdolal favorizovaného Ronyho Paradeisera.

V Undergroundu se fanouškům OKTAGONU předvedl poprvé i další účastník letošní Výzvy Pavel Hvězda. Svůj zápas ale nezvládl a padl s Jakubem Bahníkem. Představí se i jednatřicetiletý thaiboxer z Muay Thai Brno Vladimír Lengál. A českou trojici doplní čtvrtý do party, Michal Krčmář, který měl v předloňském roce tu čest zazápasit si proti legendárnímu thaiboxerovi Buakawovi. Kvartet českých bojovníků si vezmou pod svá křídla trenéři Viktor Pešta s Michalem Hořejším.

Slovenskou stranu budou reprezentovat Tomáš Zajac a Roman Paulus, kteří se objevili v projektu Underground, Matúš Šutka, který si pod hlavičkou OKTAGONU nepřišel na Jakuba Dyka ani na Matouše Kohouta a zatím amatérský MMA bojovník Igor Lukačovič. Trenérskou dvojici tvoří již tradičně Ilja Škondrič a Attila Végh.

Pátá epizoda bude letos poprvé vysílána živě z Bratislavy a zapojí se i diváci. Svými hlasy budou moci ovlivnit složení semifinálových dvojic.