Není tomu tak dávno, co Floyd Mayweather (50-0 v boxu) při live vysílání na Instragamu pustil do světa velké prohlášení o možnosti bojovat v UFC. Další potvrzující informace včera na svém podcastu prozradil i dlouholetý komentátor, hlas a insider UFC Joe Rogan.

 „Floyd o tom mluvil a je jedna věc, kterou mi dana White potvrdil – Floyd chce s UFC vyjednat dohodu a bojovat. Smrtelně vážně.“

„Dokonce jsem mu o tom psal i sms: ‚Je to s tím Floydem a MMA vážně pravda?‘ a on mi odpověděl: ‚Ano, ten chlap je zatraceně šílený. Já mu říkal, že by ho v kleci mohli i zabít, ale on o tom stejně pořád mluví.“

Představa je to vážně šílená. Floyd nemá v  MMA žádné zkušenosti a pravděpodobně by neprošel přes žádného UFC bojovníka, právě kvůli neznalosti wrestlingu, graplingu a v neposlední řadě všemožných kopů. Nemá dokonce ani tu potřebnou KO sílu, která by soupeře poslala k zemi hned po 30 sekundách zápasu. Je to jakoby se sprinter rozhodl účastnit desetiboje. (Ano, přesně opačně jsme si to před pár měsíci říkali o Conorovi a boxu)

Doba se ale změnila. Floyd je mašina na peníze a ty přece hýbou světem i MMA. A řekněme si na rovinu, koho by ten zápas a hype kolem aspoň trochu nezajímal?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here