Jorge Masvidal přijal Diazovu výzvu: Tenhle zápas fanoušci chtějí vidět

LAS VEGAS, NV - JULY 06: Jorge Masvidal rests against the cage following his welterweight fight during the UFC 239 event at T-Mobile Arena on July 6, 2019 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC)

Nate Diaz v sobotu vyškolil Anthony Pettise a po zápase vyzval k souboji Jorge Masvidala. Gangster z Miami výzvu přijal a zdá se, že nás čeká atraktivní duel, po kterém touží většina fanoušků MMA.

Jorge „Gamebred“ Masvidal se zapsal do historie UFC, když za pět vteřin ukončil Bena Askrena neuvěřitelným naskočeným kolenem. Strhl na sebe obrovskou pozornost, které si všiml i Nate Diaz. Hodlá se s Masvidalem utkat o titul „největšího grázla v UFC“.

„V UFC jsou již jen dva opravdový gangsteři. Já a Masvidal. Ale on není gangster ze Západního pobřeží“ prohlásil Diaz sebevědomě.

„Nate měl pravdu v jedné věci: nejsem gangster ze Západního pobřeží, jsem gangster z Miami! Pojďme do toho, jsem připraven.“ řekl Masvidal

Prezident UFC Dana White s duelem souhlasí. Turnaj UFC 244 z Madison Square Garden zatím nemá hlavní zápas. Diaz vs. Masvidal v pětikolové bitvě? UFC by mělo tuto možnost zvážit.

Masvidal již dokonce řekl, že jednání o souboji již začala.

„Začala jednání. Pojďme dát fanouškům, co chtějí. Dva tvrdí psi, zavření v kleci. Nate je tvrdý. Mohl bys ho udeřit baseballovou pálkou a pořád půjde dopředu. Náš duel si fanoušci přejí a také ho dostanou. Oba do toho dáme všechno. Jdeme na to!“

Nate Diaz je znovu v záři reflektorů. Vždy na sebe dokáže strhnout velkou pozornost a v sobotu tomu nebylo jinak. Masvidal stoupá stále výš a pokud touží po titulové šanci, souboj s Diazem bude dalším důležitým krokem v jeho kariéře. Máme se na co těšit.