„Jsem přesvědčen, že předvedu parádní show a odejdu jako vítěz,“ říká motivovaný Andrea Fusi

Italský bojovník Andrea Fusi přijíždí do Česka s jediným záměrem – šokovat domácí scénu a porazit obávaného Petra Knížete. Naplní tuto odvážnou předpověď?

Fusi během své kariéry, kterou odstartoval v roce 2015, nasbíral celkem osm vítězství, ze kterých pět ukončil před limitem. Ke dvěma ukončením na KO/TKO a dvěma submisím, si ale připsal i tři vítězství na body, což poukazuje na jeho všestrannost v boji.

Devětadvacetiletý Ital nasbíral také cenné zkušenosti v prestižním Bellatoru, ze kterého si odnesl bilanci jednoho vítězství a jediné porážky, jenž utrpěl v roce 2019 na body. Před tím byl Fusi na sérii tří vítězství v řadě a na tuto vítěznou šňůru bude chtít navázat už tuto sobotu na turnaji OKTAGON 23.

Fusiho však čeká bezpochyby nejtěžší výzva kariéry, a to v podobě postrachu československé scény Petra Knížete, se kterým mnozí bojovníci nechtějí ani spárovat. Italský bijec si ale proti Monsterovi pevně věří, a dokonce slibuje velkou show.

„Mým cílem je vyhrát, udělat show a stát se jedním z nejlepších bojovníků Evropy ve welterové váze,“ prozradil sebevědomě Fusi v dokumentu Cesta na OKTAGON 23. „Znám Petra Knížete, je to veterán tohoto sportu a v Česku je velmi populární, je mi proto ctí se s ním utkat. Věřím si a jsem přesvědčen, že v České republice předvedu parádní show a odejdu jako vítěz.“